Slik tar vi ansvar

Slik tar vi ansvar

Et felles mål om bedre løsninger for fremtiden

I det felles arbeidet for å redusere vårt klimaavtrykk stilles det høye krav til alle aktører. Hos Protox har vi som ambisjon å bidra aktivt til den grønne omstillingen ved å støtte våre kunders målsettinger med vår erfaring og målrettede arbeid med kvalitetssikring.

Den grønne agendaen er utbredt i alle bransjer. I fellessatsingen for en grønn omstilling stilles det stadig høyere krav til hvordan vi som aktører må endre arbeidsprosedyrer slik at vi setter minst mulig klimaavtrykk. Hos Protox ønsker vi å gjøre en forskjell for våre kunder ved å dele vår erfaring og data. Det er vår ambisjon å støtte våre kunders målsettinger og samarbeid for å aktivt bidra til den grønne omstillingen.

Vi setter høye krav til vår kvalitet

Hos Protox er kvalitetssikring en viktig del av vår virksomhet. Vi har solid erfaring med å sikre at våre produkter oppfyller forventningene til våre kunder og holder en høy standard. Som leverandør til skadetjenester, forsikringsselskaper og arkitekter fokuserer vi på de økende kravene til data som brukes til å bygge om og renovere bygninger med lavere klimapåvirkning. Vi er dedikerte til å fortsette arbeidet vårt basert på industristandarder, inkludert gjeldende krav til rapportering av vårt eget CO2-fotavtrykk.

Med en målrettet handlingsplan skaper vi resultater

Med våre ISO-sertifiseringer innen kvalitets-, miljø- og arbeidsmiljøledelse, samt vår tilknytning til Science Based Targets-initiativet (SBTi), jobber vi i Protox målrettet med klimaregnskapet vårt, og vi ligger i forkant av det kommende CSRD-direktivet. For å opprettholde vår ledende posisjon og møte bransjens utvikling er ferdigstillelse av vår LCA-database en sentral del av vår handlingsplan. I tillegg har vi satt i gang en rekke reduksjonstiltak i vår sortimentssammensetning.

La oss dele kunnskap

Hos Protox ønsker vi å gjøre en forskjell for våre kunder ved å dele vår erfaring og data. Ta gjerne kontakt med henvendelser om konkrete uttalelser, og la oss ta en dialog om hvordan vi kan bidra aktivt og støtte den grønne omstillingen i deres samarbeid og målsettinger.

Vi er sertifisert

9001

Kvalitetsstyring

14001

Miljøledelse

45001

Arbeidsmiljø